Ons verhaal

De aandacht en vakkundigheid waarmee een oma deze omtoverde tot kledingstukken voor haar kleinkinderen. Dat is waar de oorsprong van Green Cabinett ligt.

Romana Chan A Hung, designer en oprichtster van Green Cabinet, belichaamt met haar 1.56m de definitie van “kort, maar krachtig” en kent als geen ander de uitdagingen waar dames met een kleiner postuur vaak tegenaan lopen. De missie om deze uitdagingen te beperken heeft geresulteerd in Green Cabinett. Hét fashion merk voor de petite en daadkrachtige vrouw die zichzelf durft te laten zien vanuit authenticiteit en duurzaamheid.

Een antieke naaimachine. Zelfgemaakte patronen. De aandacht en vakkundigheid waarmee een oma deze omtoverde tot kledingstukken voor haar kleinkinderen. Dat is waar de oorsprong van Green Cabinett ligt en waar de passie voor creatie van authentieke kleding is ontstaan.

Onze collecties zijn duurzaam en eerlijk geproduceerd. Zo garanderen we een bijdrage aan een betere ethische, bewuste en duurzame mode-industrie. Onze kleding is bedoeld om vrouwen met maatje petite, groots te laten stralen. De collecties bestaan uit perfect geproportioneerde kleurrijke designs die je het zelfvertrouwen en de kracht geven om je dromen waar te maken. En het leven aan te gaan met de juiste dosis flair zonder het doen van concessies.

Petite mode online